Италия и Баварски замъци с директен чартърен полет от София

Вид транспорт: Самолет Самолет
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Дестинация: Италия и Германия, Италия и Германия
Дати: 22.06.2020, 28.09.2020
Цена от: 995 лв.

 • Цени
 • Описание на хотела
 • Програма
 • Допълнителни екскурзии
 • Общи условия

Таблици с цени

Стандартна стая - Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА, на база закуска, с включени летищни такси. РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 15.06.2020 г. *Промоцията е валидна до 15.06.2020 г. или до изчерпване на промоционалните места. Резервирай с минимален риск! От днес 16.05.2020 до 15.06.2020, ще приемаме резервации срещу депозит от 50 лв. на пътуващ!

Дата
22.06.2020
28.09.2020
Човек в двойна стая
Единична стая
Двама възрастни в двойна стая
Трима възрастни в двойна стая
Двама възрастни с дете 2-11.99г.
1034 лв.1343 лв.2068 лв.3093 лв.3093 лв.
995 лв.1252 лв.1990 лв.2976 лв.2976 лв.


Цената включва:
Цената не включва:


Карта:Ден 1

СОФИЯ – АНКОНА – РИМИНИ

Среща на летище София. Отпътуване за Италия с директен чартърен полет на Bulgarian Air Charter до летище Анкона. Кацане на летището в Анкона. Трансфер до Римини – около 90 км / 1 час. Настаняване в хотел 3* в Римини / района на Римини – Католика. Нощувка.

Ден 2

ВЕНЕЦИЯ

Закуска. Отпътуване за Пунта Сабиони (25 км/15 минути), откъдето групата се качва на корабче (около 30-40 минути) до Венеция (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията). Туристическа програма – пешеходна обиколка (около 2 часа) с местен лицензиран екскурзовод с разглеждане на десетки световноизвестни забележителности:

-базиликата „Сан Марко” - е катедралната църква на Венеция, най-известната църква в града и един от най-известните примери на византийска архитектура. Тя е разположена на площад Сан Марко в района (сестиере) Сан Марко, в близост до и свързана с Двореца на дожите. Базиликата е осветена на 8 октомври 1094 г., същата година, в която се вярва, че мощите на Св. Марко Евангелист са преоткрити в една колона от Витале Фалиеро, дож по онова време. Строежът е завършен през 1617 г. Базиликата е дълга 76.50 м и висока 43 м. Първоначално тя е „параклисът“ на венецианските управители, а не градска катедрала. От 1807 г. е седалище на патриарха на Венеция, архиепископ на римокатолическата епархия на Венеция. За пищната си архитектура, позлатени византийски мозайки и статута ѝ като символ на венецианското богатство и могъщество, от 11 век насетне сградата е известна като Chiesa d’Oro (Златна църква).

-дворецът на Дожите (отвън) – една от най-впечатляващата постройка във Венеция, построена в готически стил. Разположен е на брега на Венецианската лагуна, между нея и базиликата Сан Марко, в близост до пиаца Сан Марко. През годините сградата е изпълнявала три главни роля – на Дворец на дожите, седалище на правителството и съдебна палата. Строителството на сградата продължава от 1309 до 1424 година, вероятно по проект на Филипо Календарио. Стените на двореца се отличават с цветна декорация, а цялата фасада е украсена с каменни дантели, които придават лекота на иначе внушителната като размери постройка. Колонадата е декорирана със сцени от Библията и историята. Двете колони откъм фасадата са оцветени символично в червено от периода, в който публичните екзекуции са били нещо естествено.

-мостът на въздишките - покрит мост, за направата на който е използван бял варовик. Има прозорци с каменни решетки. Проектант на моста е Антони Контино, чийто чичо построява моста „Риалто“. Построен е през 1602 г. Мостът свързва старите затвори със стаите за разпити в Двореца на дожите. Името на моста, дадено от Лорд Байрон през XIX век, идва от предположението, че затворниците въздишали, щом поглеждали красивата Венеция през прозореца, преди да бъдат отведени към килиите. В действителност дните на инквизиции и екзекуции били отминали, когато мостът бил изграден, и по-често килиите били заети от дребни престъпници. Освен това не можело да се види много от вътрешната страна на моста заради каменните решетки, покриващи прозорците. Местна легенда гласи, че ако двама влюбени се целунат, минавайки под моста по залез слънце, се вричат във вечна любов.

-мостът Риалто – една от емблемите на Венеция, пешеходен мост над Канал Гранде. Той е най-старият от четирите моста, пресичащи канала. Завършен е през 1591 година. Свързва кварталите Сан Марко и Сан Поло, в който се намира старият търговски център на града Риалто. Мостът има каменна сводова конструкция с отвор 28,8 метра. Той е частично покрит. Върху него има разположени магазини.

В късния следобед отпътуване обратно за Пунта Сабиони. Трансфер и нощувка в хотел 3* в курорта Лидо Ди Йезело.

Ден 3

ЗАЛЦБУРГ

Закуска. Отпътуване за Залцбург (Австрия), разположен в подножието на Алпите, между Бавария и Тирол, от двете страни на река Залцах (солената река). За баща и патрон на града се смята монах на име Рупорт, който през VIII век основава в стръмните скали манастира „Свети Петър“ и християнизира населението. През 798 г. градът получава статут на архиепископство и става един от десетте главни градове на Европа. Името на града означава Замък от сол. Залцбург се слави с едни от най-живописните средновековни улички и с великолепните си дворци. Много известен е дворецът „Мирабел“, чийто парк е един от най-изящните в Европа. Градът е наричан и градът на Моцарт, защото тук е роден великият композитор Волфганг Амадеус Моцарт (27 януари 1756 г.). Гениалният композитор е емблемата на Залцбург. Родната къща на Моцарт сега е музей. Всяка година през ноември се провежда Залцбургският музикален фестивал. През 1890 г. Паул Фьорстер сътворява бонбоните „Моцарткугелн“ с лика на Моцарт.

Пристигане около обяд (410 км/ около 6 часа). Разглеждане на забележителностите на града (около 1 ч.): градините на замъка Мирабел, “Гетрайдегасе”, родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”, гробището „Св. Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденцплац”, “Моцартплац” и др. Възможност за посещение на замъка Хьоензалцбург, който е най-добре запазената средновековна крепост в Европа.

Свободно време. Трансфер и нощувка в хотел 2*/3* в района на Залцбург.

Ден 4

ДВОРЕЦЪТ „ХЕРЕНХИМЗЕЕ” – МЮНХЕН

Закуска. Отпътуване Приен (65 км/ около 1 час) – малък пристанищен град, разположен на брега на най-голямото езеро в Бавария и трето в Германия, от където групата се качва на корабче за посещение на двореца „Херенхимзее”, наричан „баварското копие на Версай” на Лудвиг II (билетът за корабчето и входният билет за двореца не са включени в пакетната цена на програмата). През 1867 и 1874 година Лудвиг II посещава Париж и остава омагьосан от всичко построено по време на Луи XIV, наричан още “Кралят Слънце”. В преследване на поредната си голяма цел, самотният и неразбран крал решава да построи следващия си архитектурен шедьовър – дворецът Херенхимзее. Така през 1878 г. започва строителството на Херенхимзее, който трябва да е пълно копие на Версайския дворец (или просто Версай) – най-значителният архитектурен паметник на френския абсолютизъм. Обожанието на Лудвиг към Луи XIV е толкова огромно, безгранично и всеотдайно, че почти го разорява. Дворецът Херенхимзее е най-скъпата мечта на “Краля от приказките”. Проектът поглъща баснословната за онова време сума от над 16 милиона марки. За разлика от средновековния стил на замъка Нойшванщайн – другият архитектурен шедьовър на Лудвиг Баварски, дворецът Херенхимзее блести със своя необарок (нов барок), който отново е пряка препратка към преклонението, което той изпитва към “Кралят Слънце”. От архитектурна гледна точка дворецът Херенхимзее представлява съвършения проект – симетрично организиран комплекс, включващ приказно красиви сгради, невероятен парк, великолепни фонтани…

Преждевременната кончина на краля-мечтател оставя 50 от общо 70-те стаи на двореца недовършени. Но и това е достатъчно, защото изцяло готова е Залата с огледалата, която не само е пълно копие на тази във Версай, но доказва нещо абсурдно – имитацията може да е по-красива и съвършена от оригнала! Освен че превъзхожда Версай със своята дължина от 98 метра и 23 арки, Залата с огледалата буди възхищение с магическите си 33 полилеи и 44 свещници, в които може да бъдат запалени над 2000 свещи. Строителите на двореца Херенхимзее успяват да завършат и кралските покои, включващи спалня, кабинет и баня. Спалнята е решена в синьо – любимият цвят на Лудвиг II. Кралското ложе е позлатено и нарисувано със сцени с Венера и Адонис. Леглото е покрито с уникална кувертюра, ръчно изработена от 30 шивачки в продължение на 7 години. Освен синия свят (символът на кралете), в двореца властват бордото (символът на императорите) и златистото (символът на боговете), както и образът на кралската лилия (символът на Бурбоните). Свободно време на територията на двореца и връщане с корабче до Приен.

Отпътуване за Мюнхен (85 км/ около 1 час) – център на провинция Бавария, третият по големина град и втори по промишлена сила град в Германия, и важен културен метрополис. Той е на първо място по важност в сферата на информационните технологии в Европа и на второ в сферата на издателската дейност и медиите в света след Ню Йорк.

Пешеходна разходка в центъра на баварската столица (около 1 ч.): “Мариенплац” с Колоната на Дева Мария; църквата “Св. Петър”; Старото кметство; Новото кметство - изключително творение на строителството; църквата “Фрауенкирхе”, превърнала се в символ на Мюнхен; Новата резиденция; “Хофбройхаус” – бирария с неповторима баварска атмосфера.

Свободно време. Трансфер и нощувка в хотел 3* в района на Гармиш Партенкирхен (80 км./около 1,5 часа).

Ден 5

ЗАМЪКЪТ „НОЙШВАНЩАЙН” – ДВОРЕЦЪТ „ЛИНДЕРХОФ” – ИНСБРУК

Закуска. Отпътуване за света на баварските замъци на “приказния крал” Лудвиг II. Посещение и разглеждане на замъка на рицарите – „Нойшванщайн„ (50 км/ около 1 час), наричан „гордостта на Бавария”, всепризнат образец за съвършенство сред германските кралски замъци – последната фантазия на ексцентричния владетел (входният билет за замъка не е включен в пакетната цена на програмата).

От паркинга на автобусите до замъка Нойшванщайн има около 20-30 мин. ходене пеша. Възможност за придвижване с файтон – цената в посока нагоре е 6 EUR или със автобус, който в посока нагоре струва 3 евро. При посещение на замъка, моля, имайте предвид, че между първия и втория етаж на замъка има над 90 стъпала (стълбището на кулата). Усилията ще бъдат възнаградени – ще се почувствате като в приказка на Шарл Перо.

Отпътуване за двореца „Линдерхоф” (20 км/около 15 минути), любимо място за усамотение на Людвик II, шедьовър в стил барок и рококо, единственият, завършен от него приживе. Разходка в градините на двореца и до “Пещерата на Венера”(входният билет за двореца не е включен в пакетната цена на програмата).

Трансфер и нощувка в хотел 3* в района на Гармиш Партенкирхен (50 км/ около 1 час).

Ден 6

Отпътуване за Инсбрук (70 км/ около 1,5 часа) – град в западна Австрия и център на провинция Тирол. Разположен е в долината на река Ин в Алпите и е известен център за зимни спортове, два пъти домакин на зимните олимпийски игри. Свободно време в центъра на града. Посещение на парк-музей „Кристалният свят на Сваровски” (входният билет не е включен в пакетната цена на програмата) – вторият по посещаемост музей в Австрия. Повечето от 600 000 души идват тук годишно. Изпреварва го единствено виенският дворец Шьонбрун. Музеят на Сваровски се намира в малкото градче Ватенс, на 20 км източно от Инсбрук. Собствениците на световноизвестната фирма са взели решение да изградят този приказен свят за 100-годишнината на „Сваровски” през 1995 година. Възложили проекта на художника Андре Хелер, а той разположил музея в приказна пещера с няколко зали.

Отпътуване за Италия и нощувка в хотел 3* в района на Верона (270 км/ около 3,5 часа).

Ден 7

ВЕРОНА – БОЛОНЯ – РИМИНИ

Закуска. Туристическа програма в историческия център на Верона – Арена ди Верона (отвън) – един от най-добре запазените римски амфитеатри в света, къщата на Жулиета, живописните площади Бра, Деле Ербе и Синьория, римският форум.

Отпътуване за Римини.

По пътя посещение Болоня (140 км/около 2 часа). Свободно време с възможност за разходка и разглеждане на Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун – най-често наричана от местните Il Gigante или Гиганта, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре – мястото, където ще видим едни от най-красивите наредени сгради: смятаната за шедьовър катедрала „Сан Петронио“ и двете кули символ на града. Тя е най-голямата и значима базилика в Болоня и е посветена на Св. Петроний, епископ от V век и светец покровител на града.

Трансфер и нощувка в хотел 3* в Римини / района на Римини – Католика (115 км/ около 1,5 часа).

Ден 8

РИМИНИ – АНКОНА – СОФИЯ

Закуска в хотела. Трансфер до летище Анкона (95 км/ около 1 час) за полет до София. Прибиране в София около 17:30 ч.

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):

Превозвач: Bulgarian Air Charter

София – Анкона – Понеделник 14:00 ч. / 15:00 ч.(местно време)

Анкона – София – Понеделник 15:30 ч. / 17:30 ч.(местно време)

Трансфер: хотел – летище

Продължителност: около 1 час в посока с 3*/4* автобус.

Пешеходна обиколка с местен екскурзовод във Венеция

Включена в цената

Заплащасе единствено двупосочен билет за корабче Пунта Сабиони – Венеция – Пунта Сабиони 12 евро на човек в двете посоки

Отпътуване в 08.00 ч. за Пунта Сабиони (25 км./15 минути), откъдето групата се качва на корабче (около 30-40 минути) до Венеция (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията). Туристическа програма – пешеходна обиколка (около 2 часа) с местен лицензиран екскурзовод с разглеждане на десетки световноизвестни забележителности:

-базиликата „Сан Марко” - е катедралната църква на Венеция, най-известната църква в града и един от най-известните примери на византийска архитектура. Тя е разположена на площад Сан Марко в района (сестиере) Сан Марко, в близост до и свързана с Двореца на дожите. Базиликата е осветена на 8 октомври 1094 г., същата година, в която се вярва, че мощите на Св. Марко Евангелист са преоткрити в една колона от Витале Фалиеро, дож по онова време. Строежът е завършен през 1617 г. Базиликата е дълга 76.50 м и висока 43 м. Първоначално тя е „параклисът“ на венецианските управители, а не градска катедрала. От 1807 г. е седалище на патриарха на Венеция, архиепископ на римокатолическата епархия на Венеция. За пищната си архитектура, позлатени византийски мозайки и статута ѝ като символ на венецианското богатство и могъщество, от 11 век насетне сградата е известна като Chiesa d’Oro (Златна църква).

-дворецът на Дожите (отвън) – една от най-впечатляващата постройка във Венеция, построена в готически стил. Разположен е на брега на Венецианската лагуна, между нея и базиликата Сан Марко, в близост до пиаца Сан Марко. През годините сградата е изпълнявала три главни роля – на Дворец на дожите, седалище на правителството и съдебна палата. Строителството на сградата продължава от 1309 до 1424 година, вероятно по проект на Филипо Календарио. Стените на двореца се отличават с цветна декорация, а цялата фасада е украсена с каменни дантели, които придават лекота на иначе внушителната като размери постройка. Колонадата е декорирана със сцени от Библията и историята. Двете колони откъм фасадата са оцветени символично в червено от периода, в който публичните екзекуции са били нещо естествено.

-мостът на въздишките - покрит мост, за направата на който е използван бял варовик. Има прозорци с каменни решетки. Проектант на моста е Антони Контино, чийто чичо построява моста „Риалто“. Построен е през 1602 г. Мостът свързва старите затвори със стаите за разпити в Двореца на дожите. Името на моста, дадено от Лорд Байрон през XIX век, идва от предположението, че затворниците въздишали, щом поглеждали красивата Венеция през прозореца, преди да бъдат отведени към килиите. В действителност дните на инквизиции и екзекуции били отминали, когато мостът бил изграден, и по-често килиите били заети от дребни престъпници. Освен това не можело да се види много от вътрешната страна на моста заради каменните решетки, покриващи прозорците. Местна легенда гласи, че ако двама влюбени се целунат, минавайки под моста по залез слънце, се вричат във вечна любов.

-мостът Риалто – една от емблемите на Венеция, пешеходен мост над Канал Гранде. Той е най-старият от четирите моста, пресичащи канала. Завършен е през 1591 година. Свързва кварталите Сан Марко и Сан Поло, в който се намира старият търговски център на града Риалто. Мостът има каменна сводова конструкция с отвор 28,8 метра. Той е частично покрит. Върху него има разположени магазини.

Свободно време – ще имате възможност да се потопите в уникалната атмосфера на един от най-красивите градове на Европа. По желание (срещу допълнително заплащане) ще можете да се разходите по Канале Гранде с лодка или гондола.

Включено в цената: трансфер, пешеходна обиколка с местен екскурзовод.

Цената не включва: разходи от личен характер, двупосочен билет за корабче, слушалки, входни такси за музеи и забележителности.

 

Посещение и обиколка в центъра на Залцбург, Австрия

Включена в цената

Залцбург (Австрия) е разположен в подножието на Алпите, между Бавария и Тирол, от двете страни на река Залцах (солената река). За баща и патрон на града се смята монах на име Рупорт, който през VIII век основава в стръмните скали манастира „Свети Петър“ и християнизира населението. През 798 г. градът получава статут на архиепископство и става един от десетте главни градове на Европа. Името на града означава Замък от сол. Залцбург се слави с едни от най-живописните средновековни улички и с великолепните си дворци. Много известен е дворецът „Мирабел“, чийто парк е един от най-изящните в Европа. Градът е наричан и градът на Моцарт, защото тук е роден великият композитор Волфганг Амадеус Моцарт (27 януари 1756 г.). Гениалният композитор е емблемата на Залцбург. Родната къща на Моцарт сега е музей. Всяка година през ноември се провежда Залцбургският музикален фестивал. През 1890 г. Паул Фьорстер сътворява бонбоните „Моцарткугелн“ с лика на Моцарт.

Разглеждане на забележителностите на града (около 1 ч.): градините на замъка Мирабел, “Гетрайдегасе”, родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”, гробището „Св. Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденцплац”, “Моцартплац” и др. Възможност за посещение на замъка Хьоензалцбург, който е най-добре запазената средновековна крепост в Европа.

Включено в цената: трансфер, пешеходна обиколка.

Цената не включва: разходи от личен характер, входни такси за музеи и забележителности.

 

Замъкът “Нойшванщайн”

Включено в цената посещение.

Заплащасе единствено входната такса 13 ЕВРО, за деца и ученици до 18 г – безплатно

Отпътуване за света на баварските замъци на “приказния крал” Лудвиг II. Посещение и разглеждане на замъка на рицарите – „Нойшванщайн„ (50 км./около 1 час), наричан „гордостта на Бавария”, всепризнат образец за съвършенство сред германските кралски замъци – последната фантазия на ексцентричния владетел (входният билет за замъка не е включен в пакетната цена на програмата).

От паркинга на автобусите до замъка Нойшванщайн има около 20-30 мин. ходене пеша. Възможност за придвижване с файтон – цената в посока нагоре е 6 EUR или със автобус, който в посока нагоре струва 3 евро. При посещение на замъка, моля, имайте предвид, че между първия и втория етаж на замъка има над 90 стъпала (стълбището на кулата). Усилията ще бъдат възнаградени – ще се почувствате като в приказка на Шарл Перо.

Включено в цената: трансфер, такса резервация, екскурзоводско обслужване.

Цената не включва: разходи от личен характер, входна такса за замъка, включваща аудиогид на руски или английски език

 

Дворецът “Линдерхоф”

Включено в цената посещение.

Заплащасе единствено входната такса 8,50 ЕВРО, за деца и ученици до 18 г. – безплатно

Отпътуване за двореца „Линдерхоф” (20 км./около 15 минути), любимо място за усамотение на Людвик II, шедьовър в стил барок и рококо, единственият, завършен от него приживе. Разходка в градините на двореца и до “Пещерата на Венера”(входният билет за двореца не е включен в пакетната цена на програмата).

Включено в цената: трансфер, такса резервация, екскурзоводско обслужване.

Цената не включва: разходи от личен характер, входна такса за замъка, включваща аудиогид на български език.

 

Дворецът “Херенхимзее”

Включено в цената посещение.

Заплащат се допълнително:

 • входната такса 8 ЕВРО, за деца и ученици до 18 г. – безплатно
 • двупосочен билет за корабче от Приен – 7,20 ЕВРО

Отпътуване Приен (65 км./около 1 час) – малък пристанищен град, разположен на брега на най-голямото езеро в Бавария и трето в Германия, от където групата се качва на корабче за посещение на двореца „Херенхимзее”, наричан „баварското копие на Версай” на Лудвиг II (билетът за корабчето и входният билет за двореца не са включени в пакетната цена на програмата).

През 1867 и 1874 година Лудвиг II посещава Париж и остава омагьосан от всичко построено по време на Луи XIV, наричан още “Кралят Слънце”. В преследване на поредната си голяма цел, самотният и неразбран крал решава да построи следващия си архитектурен шедьовър – дворецът Херенхимзее. Така през 1878 г. започва строителството на Херенхимзее, който трябва да е пълно копие на Версайския дворец (или просто Версай) – най-значителният архитектурен паметник на френския абсолютизъм. Обожанието на Лудвиг към Луи XIV е толкова огромно, безгранично и всеотдайно, че почти го разорява. Дворецът Херенхимзее е най-скъпата мечта на “Краля от приказките”. Проектът поглъща баснословната за онова време сума от над 16 милиона марки. За разлика от средновековния стил на замъка Нойшванщайн – другият архитектурен шедьовър на Лудвиг Баварски, дворецът Херенхимзее блести със своя необарок (нов барок), който отново е пряка препратка към преклонението, което той изпитва към “Кралят Слънце”. От архитектурна гледна точка дворецът Херенхимзее представлява съвършения проект – симетрично организиран комплекс, включващ приказно красиви сгради, невероятен парк, великолепни фонтани…

Преждевременната кончина на краля-мечтател оставя 50 от общо 70-те стаи на двореца недовършени. Но и това е достатъчно, защото изцяло готова е Залата с огледалата, която не само е пълно копие на тази във Версай, но доказва нещо абсурдно – имитацията може да е по-красива и съвършена от оригнала! Освен че превъзхожда Версай със своята дължина от 98 метра и 23 арки, Залата с огледалата буди възхищение с магическите си 33 полилеи и 44 свещници, в които може да бъдат запалени над 2000 свещи. Строителите на двореца Херенхимзее успяват да завършат и кралските покои, включващи спалня, кабинет и баня. Спалнята е решена в синьо – любимият цвят на Лудвиг II. Кралското ложе е позлатено и нарисувано със сцени с Венера и Адонис. Леглото е покрито с уникална кувертюра, ръчно изработена от 30 шивачки в продължение на 7 години. Освен синия свят (символът на кралете), в двореца властват бордото (символът на императорите) и златистото (символът на боговете), както и образът на кралската лилия (символът на Бурбоните). Свободно време на територията на двореца и връщане с корабче до Приен.

Включено в цената: трансфер, такса резервация, екскурзоводско обслужване.

Цената не включва: разходи от личен характер, двупосочен билет за корабче, входна такса за замъка, включваща аудиогид на български език

 

Пешеходна разходка в центъра на Мюнхен

Включена в цената

Трансфер, пешеходна разходка и свободно време в Мюнхен – център на провинция Бавария, третият по големина град и втори по промишлена сила град в Германия, и важен културен метрополис. Той е на първо място по важност в сферата на информационните технологии в Европа и на второ в сферата на издателската дейност и медиите в света след Ню Йорк.

Пешеходна разходка в центъра на баварската столица (около 1 ч.): “Мариенплац” с Колоната на Дева Мария; църквата “Св. Петър”; Старото кметство; Новото кметство - изключително творение на строителството; църквата “Фрауенкирхе”, превърнала се в символ на Мюнхен; Новата резиденция; “Хофбройхаус” – бирария с неповторима баварска атмосфера.

Включено в цената: трансфер, екскурзоводско обслужване.

Цената не включва: разходи от личен характер, входни такси за музеи и забележителности.

 

Парк-музей „Кристалният свят на Сваровски”, Инсбрук

Включени в цената посещения

Заплаща се входна такса за парк-музей „Кристалният свят на Сваровски”: 19,00 ЕВРО на човек, деца 6–14 г. – 7,50 ЕВРО

Посещение и свободно време в центъра на Инсбрук - град в западна Австрия и център на провинция Тирол. Разположен е в долината на река Ин в Алпите и е известен център за зимни спортове, два пъти домакин на зимните олимпийски игри.

Посещение на парк-музей „Кристалният свят на Сваровски” (входният билет не е включен в пакетната цена на програмата) – вторият по посещаемост музей в Австрия. Повечето от 600 000 души идват тук годишно. Изпреварва го единствено виенският дворец Шьонбрун. Музеят на Сваровски се намира в малкото градче Ватенс, на 20 км източно от Инсбрук. Собствениците на световноизвестната фирма са взели решение да изградят този приказен свят за 100-годишнината на „Сваровски” през 1995 година. Възложили проекта на художника Андре Хелер, а той разположил музея в приказна пещера с няколко зали.

Включено в цената: трансфер, екскурзоводско обслужване.

Цената не включва: разходи от личен характер, входни такси за музеи и забележителности.

 

Пешеходна разходка в центъра на Болоня (Италия)

Включена в цената

Посещение и свободно време в Болоня с възможност за разходка и разглеждане на Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун – най-често наричана от местните Il Gigante или Гиганта, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре – мястото, където ще видим едни от най-красивите наредени сгради: смятаната за шедьовър катедрала „Сан Петронио“ и двете кули символ на града. Тя е най-голямата и значима базилика в Болоня и е посветена на Св. Петроний, епископ от V век и светец покровител на града.

Включено в цената: трансфер и екскурзоводско обслужване.

Цената не включва: разходи от личен характер, входни такси за музеи и забележителности.Резервации:

Авансово плащане: 350 лв./ човек при подписване на договор.

Краен срок за плащане: 31 дни преди датата на заминаване.

ВАЖНО:

 1. Минимален брой туристи: 100 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

 2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

 3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

 4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

 5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

 6. Туроператоът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор 13061810000253 при ЗД ЛЕВ ИНС АД със седалище гр. София, улица Цар Борис III, 136 В. Застрахователният договор е със срок от 08.09.2019 г. до 07.09.2020 г. Договорът е с лимит на отговорност 1 400 000 (един милион и четиристотин хиляди лева).

Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.

При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.

ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

Резервации:

Авансово плащане: 350 лв./ човек при подписване на договор.

Краен срок за плащане: 31 дни преди датата на заминаване.

ВАЖНО:

 1. Минимален брой туристи: 100 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

 2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

 3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

 4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

 5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

 6. Туроператоът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор 13061810000253 при ЗД ЛЕВ ИНС АД със седалище гр. София, улица Цар Борис III, 136 В. Застрахователният договор е със срок от 08.09.2019 г. до 07.09.2020 г. Договорът е с лимит на отговорност 1 400 000 (един милион и четиристотин хиляди лева).

Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.

При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.

ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

Етикети
почивка в италия, почивки в италия, почивка до италия, почивки до италия, почивки на италия, почивки на италия, почивки за италия, почивка за италия, почивка в италия, почивки в италия, почивки за италия, почивка за италия, почивка до италия, почивки до италия, почивка на италия, почивки на италия, италия за почивка, италия за почивки, италия почивка, италия почивки, италия за почивка, италия почивка, италия почивки, почивка в италия 2020, повички в италия 2020, почивка в анкона, почивки в анкона, почивка до анкона, почивки до анкона, почивки на анкона, почивки на анкона, почивки за анкона, почивка за анкона, почивка в анкона, почивки в анкона, почивки за анкона, почивка за анкона, почивка до анкона, почивки до анкона, почивка на анкона, почивки на анкона, анкона за почивка, анкона за почивки, анкона почивка, анкона почивки, анкона за почивка, анкона почивка, анкона почивки, почивка в анкона 2020, повички в анкона 2020, почивка в римини, почивки в римини, почивка до римини, почивки до римини, почивки на римини, почивки на римини, почивки за римини, почивка за римини, почивка в римини, почивки в римини, почивки за римини, почивка за римини, почивка до римини, почивки до римини, почивка на римини, почивки на римини, римини за почивка, римини за почивки, римини почивка, римини почивки, римини за почивка, римини почивка, римини почивки, почивка в римини 2020, повички в римини 2020, почивка в милано, почивки в милано, почивка до милано, почивки до милано, почивки на милано, почивки в милано, почивки за милано, почивка за милано, почивка в милано, почивки в милано, почивки за милано, почивка за милано, почивка до милано, почивки до милано, почивка на милано, почивки на милано, милано за почивка, милано до почивки, милано почивка, милано почивки, верона за почивка, верона почивка, верона почивки, верона 2020 повички във верона 2020, почивка във верона, почивки във верона, почивка до верона, почивки до верона, почивки за верона, почивки на верона, почивки за верона, почивка за верона, почивка в верона, почивки в верона, почивки за верона, почивка за верона, почивка до верона, почивки до верона, почивка на верона, почивки на верона, верона за почивка, верона за почивки, верона за почивка, верона до почивки, италия за почивка, италия до почивка, почивка в германия, почивки в германия, почивка до германия, почивки до германия, почивки на германия, почивки на германия, почивки за германия, почивка за германия, почивка в германия, почивки в германия, почивки за германия, почивка за германия, почивка до германия, почивки до германия, почивка на германия, почивки на германия, германия за почивка, германия за почивки, германия почивка, германия почивки, германия за почивка, германия почивка, германия почивки, почивка в германия 2020, повички в германия 2020, почивка в словения, почивки в словения, почивка до словения, почивки до словения, почивки на словения, почивки на словения, почивки за словения, почивка за словения, почивка в словения, почивки в словения, почивки за словения, почивка за словения, почивка до словения, почивки до словения, почивка на словения, почивки на словения, австрия за почивка, австрия за почивки, австрия почивка, австрия почивки, австрия за почивка, австрия почивка, австрия почивки, почивка в австрия 2020, повички в австрия 2020, почивка в австрия, почивки в залцбург, почивка до залцбург, почивки до залцбург, почивки на залцбург, почивки на залцбург, почивки за залцбург, почивка за залцбург, почивка в гармиш партенкирхен, почивки в гармиш партенкирхен, почивки за гармиш партенкирхен, почивка за гармиш партенкирхен, почивка до гармиш партенкирхен, почивки до гармиш партенкирхен, почивка на гармиш партенкирхен, почивки на гармиш партенкирхен, гармиш партенкирхен за почивка, гармиш партенкирхен за почивки, гармиш партенкирхен почивка, гармиш партенкирхен почивки, гармиш партенкирхен за почивка, гармиш партенкирхен почивка, pochivka v italia, pochivki v italia, pochivka do italia, pochivki do italia, pochivka za italia, pochivki za italia, pochivki na italia, pochivka na italia, pochivka v italia, pochivki v italia, pochivka do italia, pochivki do italia, pochivka za italia, pochivki za italia, italia za pochivka, italia za pochivki, italia za pochivka, italia za pochivki, italia v iordania 2020, italia v iordania 2020, pochivka do italia 2020, pochivki do italia 2020, pochivka za italia 2020, pochivki za italia 2020, pochivki na italia 2020, pochivka na italia 2020, pochivka v rimini 2020, pochivki v rimini 2020, pochivka do rimini 2020, pochivki do rimini 2020, pochivka za rimini 2020, pochivki za rimini 2020, rimini za pochivka 2020, rimini za pochivki 2020, rimini za pochivka 2020, rimini za pochivki 2020, pochivka rimini samolet, pochivki rimini samolet, pochivka do rimini samolet, pochivki do rimini samolet, pochivka na rimini samolet, pochivki na rimini samolet, pochivka za rimini samolet, pochivki za rimini samolet, pochivka do rimini samolet, pochivki rimini samolet, pochivka rimini samolet, pochivka rimini samolet 2020, pochivki rimini samolet 2020, pochivka do rimini samolet 2020, pochivki do rimini samolet 2020, pochivka na rimini samolet 2020, pochivki na rimini samolet 2020, pochivka za rimini samolet 2020, pochivki za rimini samolet 2020, pochivka do rimini samolet 2020, pochivki ankona samolet 2020, pochivka ankona samolet 2020, samoletna pochivka v ankona, samoletni pochivki v ankona, samoletni pochivki za ankona, samoletna pochivka za ankona, samoletna pochivka do ankona, samoletni pochivki do ankona, samoletna pochivka na ankona, samoletni pochivki na ankona, samoletna pochivka v ankona, samoletni pochivki v ankona, samoletna pochivka do ankona, samoletni pochivki v ankona, samoletna pochivka za ankona, samoletni pochivki za ankona, samoletna pochivka do ankona, samoletni pochivki do ankona, samoletna pochivka v ankona 2020, samoletni pochivki v ankona 2020, samoletni pochivki za ankona 2020, samoletna pochivka za ankona 2020, samoletna pochivka do ankona 2020, samoletni pochivki do ankona 2020, samoletna pochivka na ankona 2020, samoletni pochivki na ankona 2020, samoletna pochivka v ankona 2020, samoletni pochivki v ankona 2020, pochivka v germania, pochivki v germania, pochivka do germania, pochivki do germania, pochivka za germania, pochivki za germania, pochivki na germania, pochivka na germania, pochivka v germania, pochivki v germania, pochivka do germania, pochivki do germania, pochivka za germania, pochivki za germania, germania za pochivka, germania za pochivki, germania za pochivka, germania za pochivki, pochivka do germania 2020, pochivki do germania 2020, pochivka za germania 2020, pochivki za germania 2020, pochivki na germania 2020, pochivka na germania 2020, pochivka v avstria 2020, pochivki v avstria 2020, pochivka do avstria 2020, pochivki do avstria 2020, pochivka za avstria 2020, pochivki za avstria 2020, avstria za pochivka 2020, avstria za pochivki 2020, avstria za pochivka 2020, avstria za pochivki 2020, pochivka avstria samolet, pochivki avstria samolet, pochivka do avstria samolet, pochivki do avstria samolet, pochivka na avstria samolet, pochivki na avstria samolet, pochivka za avstria samolet, pochivki za avstria samolet, pochivka do avstria samolet, pochivki avstria samolet, pochivka avstria samolet, pochivka avstria samolet 2020, pochivki avstria samolet 2020, pochivka do avstria samolet 2020, pochivki do avstria samolet 2020, pochivka na avstria samolet 2020, pochivki na slovenia samolet 2020, pochivka za slovenia samolet 2020, pochivki za slovenia samolet 2020, pochivka do slovenia samolet 2020, pochivki slovenia samolet 2020, pochivka slovenia samolet 2020, samoletna pochivka v slovenia, samoletni pochivki v slovenia, samoletni pochivki za slovenia, samoletna pochivka za slovenia, samoletna pochivka do slovenia, samoletni pochivki do slovenia, samoletna pochivka na slovenia, samoletni pochivki na slovenia, samoletna pochivka v slovenia, samoletni pochivki v slovenia, samoletna pochivka do slovenia, samoletni pochivki v ankona, samoletna pochivka za ankona, samoletni pochivki za ankona, samoletna pochivka do ankona, samoletni pochivki do ankona, samoletna pochivka v ankona 2020, samoletni pochivki v ankona 2020, samoletni pochivki za ankona 2020, samoletna pochivka za ankona 2020, samoletna pochivka do ankona 2020, samoletni pochivki do ankona 2020, samoletna pochivka na ankona 2020, samoletni pochivki na ankona 2020, samoletna pochivka v ankona 2020, samoletni pochivki v ankona 2020

Оферта № П398-H561


АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН