ЗАЩО ИЗБРАХ ПОЧИВКА В СИЦИЛИЯ от Благомира Василева "Spring lady"

08.04.2020г.
ЗАЩО ИЗБРАХ ПОЧИВКА В СИЦИЛИЯ от Благомира Василева "Spring lady" Решението да замина за Сицилия беше малко неочаквано и както се казва „в последния момент“, въпреки че от много време имам желание да го направя. Много съм слушала за острова, за това колко е автентично, какви прекрасни плажове има, колко е приятен климата и каква невероятна храна на народни цени предлагат там. Но все не намирах време и достатъчно стимул да предприема подобно пътуване. До преди две седмици, когато попаднах на наистина добра оферта за почивка в Сицилия и по-специално в бленуваната от мен #Таормина.

Гледала съм много снимки и видеа от там и това е градчето, в което най-много мечтаех да отида. Отдавна не бях предприемала такова мигновенно заминаване и то на организирана почивка, защото предпочитам да планирам времето и ангажиментите  си сама, но условията и цената на офертата наистина си заслужаваха. И така поразгледах обстойно ваканциите, които предлагат 
Ekvator.bg и за мое щастие открих прекрасен 4 звезден хотел, точно в #Таормина. Казах си, че това е знак от съдбата, все пак се събраха няколко фактора едновременно, които наклониха везните към крайното ми решение – мечтана дестинация, плажове, хубав хотел, Италия, отлична храна, чартърен полет и изгодна цена. И трябва да ви призная, че след като се върнах, вече цяла седмица си мечтая отново да отида и то възможно по-скоро.     
Както вече ви казах, полетът е организиран с чартър, който лети до #
Катания всяка събота. От там почиващите групи се посрещат от представители на туристическата агенция и се разпределят в съответния трансфер до резервирания предварително хотел. Фирмата организира ваканции във всички части на Сицилия, така че ако все още се чудите къде да почивате това лято или ранната есен, препоръчвам ви да се възползвате от техните оферти.

      


 

Архив новини
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН